| 
	
       
        
        
          
              | 
              Welkom  in de  keuken van onze Chef Kok!  
              Hier vindt u recepten voor heerlijke zelfgemaakte koekjes, snacks en maaltijden. 
              Uw honden en kinderen zullen gaarne assisteren in de keuken.  | 
              | 
           
         
        Creatie van de chef  
        
          
            Benodigdheden:  | 
            
              200 gram rundvlees 
                2 el olijfolie                 
                6 tenen knoflook 
                kleine knolselder (ongeveer 300 gram) 
                1 prei 
                2 winterwortels 
                250 ml kippenbouillon 
                250 gram visfilet  
                250 gram gekookte rijst  
                   
               
                | 
           
         
        Snijd het rundvlees op blokjes. Pel de knoflooktenen en snijd ze fijn. 
          Maak de wortel, prei en knolselder schoon en snij deze eveneens op stukken.  
        
        Verwarm de olie en schroei en vlees dicht, voeg vervolgens de knoflook, knolselder, wortel en prei toe. Laat alles sudderen tot de groente zacht is. Voeg dan de kippenbouillon toe en sudder alles nog zo'n klein half uurtje.
        Kook de rijst ondertussen gaar en snijd de vis  in stukjes 
        Zodra de groente zacht is kan de vis en de rijst toegevoegd worden . Laat deze nog zo'n 5 minuutjes meesudderen.
        Even laten afkoelen en serveren in porties.
        De restjes kunnen eventueel door de baasjes genuttigd worden. 
          Smakelijk.
         
         
          
         
         
         
         
        
        
        
        
        
        
        
        
        
         
        
        
        
	  |