Hier vindt u recepten voor heerlijke zelfgemaakte koekjes, snacks en maaltijden.
Uw honden en kinderen zullen gaarne assisteren in de keuken.
Andijviestamppot met kippenhartjes
Benodigdheden:
1 kg geschilde aardappelen
stronk andijvie (ong. 600 gram)
1 kg kippenhartjes
200 gram boter
4 eieren
Schil de aardappelen en snij ze op stukjes.
Doe de aardappelstukjes in een grote pan met ruim water en kook ze bijna gaar.
Doe de boter in een pan en verhit deze tot de boter bruin ziet. Bak de kippenhartjes in de boter.
Kook de eieren in 10 minuten hard
Snij ondertussen de andijvie op reepjes en spoel de andijvie schoon.
Voeg de andijvie bij de aardappelen als deze bijna gaar zijn en kook nog een paar minuutjes.
Schakel de warmtebron uit . Giet de aardappelen met andijvie af en pureer deze.
Zodra de eieren hard gekookt zijn ze laten schrikken onder koud stromend water en pellen. De eierschalen op een glad oppervlak leggen en met een deegroller heel fijn malen en toevoegen aan de aardappelpuree.
Voeg de kippenhartjes toe.
Laat afkoelen en serveer in etensbak met daarop per bak 1 hardgekookt ei.