| 
	
       
        
        
          
              | 
              Welkom  in de  keuken van onze Chef Kok!  
              Hier vindt u recepten voor heerlijke zelfgemaakte koekjes, snacks en maaltijden.. 
              Uw honden en kinderen zullen gaarne assisteren in de keuken.  | 
              | 
           
         
        Appel-Kaneel-Druppels 
        
          
            Benodigdheden:  | 
            
              1 grote appel 
                1/4 kopje honing 
                1/2 kopje water 
                1/2 theelepel kaneel 
                1 kopje Havermout 
                1 1/2 kopje volkoren tarwemeel 
                1/8 kopje volkoren meel
                 
                  olie om bakplaat in te vetten  
               
                | 
           
         
        Schil de appel en snij deze erg fijn  in een blender.
        Meng met een mixer in een grote schaal de stukjes appel, honing, water, kaneel en havermout. Als alles gemengd is het meel beetje bij beetje toevoegen  totdat het beslag stijf is.. 
           
          Verhit de oven voor op 180 graden. 
          Doe het mengsel met behulp van 2  theelepeltjes op  de ingevette  bakplaat, ongeveer 5 cm van elkaar. 
          1 theelepeltje wordt ongeveer zo groot als een pepernoot. 
           Het meel rijst niet. Het koekje wordt dus niet groter dat de hoeveelheid die  op de bakplaat gedeponeerd wordt. 
        Bak gedurende 15 minuten .Laat aantal uren afkoelen. 
        De druppels zijn vrij hard. 
           
          Bewaar de druppels in een papieren zak.  
        Niet afsluiten in een blik of plastic zak. 
         
           
        
        
        
        
        
        
        
        
         
        
        
        
	  |