|
|
Welkom in de keuken van onze Chef Kok!
Hier vindt u recepten voor heerlijke zelfgemaakte koekjes, snacks en maaltijden..
Uw honden en kinderen zullen gaarne assisteren in de keuken. |
|
Appel-Kaneel-Druppels
Benodigdheden: |
1 grote appel
1/4 kopje honing
1/2 kopje water
1/2 theelepel kaneel
1 kopje Havermout
1 1/2 kopje volkoren tarwemeel
1/8 kopje volkoren meel
olie om bakplaat in te vetten
|
Schil de appel en snij deze erg fijn in een blender.
Meng met een mixer in een grote schaal de stukjes appel, honing, water, kaneel en havermout. Als alles gemengd is het meel beetje bij beetje toevoegen totdat het beslag stijf is..
Verhit de oven voor op 180 graden.
Doe het mengsel met behulp van 2 theelepeltjes op de ingevette bakplaat, ongeveer 5 cm van elkaar.
1 theelepeltje wordt ongeveer zo groot als een pepernoot.
Het meel rijst niet. Het koekje wordt dus niet groter dat de hoeveelheid die op de bakplaat gedeponeerd wordt.
Bak gedurende 15 minuten .Laat aantal uren afkoelen.
De druppels zijn vrij hard.
Bewaar de druppels in een papieren zak.
Niet afsluiten in een blik of plastic zak.
|